Toneelatelier Uncategorized Cinema Sierens

Cinema SierensOp vrijdag 12 november om 20u30 komt Arne Sierens onze zaal omtoveren tot Cinema Sierens!

Arne Sierens brengt een tsnunami van verrassende filmfragmenten en diept een bepaald thema uit tot op het bot. Als cinemaniak voorziet hij de fragmenten van bevlogen commentaren. Grappig, vermakelijk en ontroerend voor jong en oud!

Arne is een rasentertainer. De meeste mensen kennen hem voornamelijk als bezieler en theatermaker bij Compagnie Cecilia met legendarische theaterstukken (Bernadetje, Maria Eeuwigdurende Bijstand, De Pijnders, …) op zijn conto. Als theaterperformer en cinemaniak komt Sierens allerlei fantastische scènes tonen uit topfilms van over heel de wereld en uit alle tijden. Arne betrekt het aanwezige publiek enthousiast bij zijn performance door telkens iederéén te verrassen met zijn unieke, grappige en anekdotische opmerkingen. Een ontwapende reflectie over waar we ons als mens in deze wereld bevinden. Zijn streven? Ons staande houden in deze tijd en ons van de vrijheid laten proeven. Iederéén enthousiast. Missie geslaagd.

Arne toont grappige en ontroerende filmfragmenten rond een bepaald thema. Op 12 november komt het thema ‘Eten, degusteren, schransen en fretten’ aan bod. Of je veganist, vegetariër of een echte vleesliefhebber bent maakt niet uit. Ondanks tegenstrijdige meningen is één ding duidelijk: de wereld biedt van ’s morgens tot ’s nachts een enorme variëteit aan voedsel. Samen eten is olie voor onze vriendschap. Samen kauwen, likken, smakken en slikken. Kom nu genieten en meeleven met deze filmfragmenten over echt straffe koks, kokers en bezeten eters in deze zo prachtige eetscènes. Probeer uw kwijl te beheersen terwijl u kijkt en pas op dat uw maag niet te hevig oprispt. 

Datum: 12 november 2021 om 20u30
Standaard: €15
Reductie: €12

Toegang enkel mogelijk na vertoon van uw COVID safe ticket.

Reserveren is verplicht

gsm: 0494 03 62 46
mail: talreservaties@telenet.be